headerfoto
Wij helpen u graag

Vandaag tot 20:00 bereikbaar.

Ervaren in scheiden

Vrijblijvend kennismakingsgesprek
7dagen per week geopend

Veelgestelde vragen

1 - Ik ga scheiden welke stappen moet ik nu nemen?

Een echtscheiding is over het algemeen een zeer hectische gebeurtenis waar veel bij komt kijken. Het Nationaal Scheidingsbureau neemt u mee in het proces van begin tot het eind. Wij zorgen ervoor dat u zonder zorgen kunt scheiden. U kunt op de hulp bij scheiding pagina direct lezen wat u kunt doen. Komt u er niet uit? Bel dan 088-1881221.

2 - Hoe werkt een echtscheiding als je kinderen hebt?

Wanneer je gaat scheiden en je hebt kinderen is dit extra gevoelig. Niet alleen heeft de scheiding gevolgen voor jullie twee maar ook voor de kinderen. Kijk op de scheiden met kinderen pagina voor alle informatie die je nodig hebt. Vind u niet wat u zocht? Bel dan 088-1881221.

3 - Ik wil zo snel mogelijk scheiden wat zijn mijn opties?

We begrijpen dat u snel wilt scheiden. Een flitsscheiding is echter niet meer mogelijk sinds 2009. Wel zijn er andere opties afhankelijk van uw situatie. Snel scheiden is in sommige situaties toch mogelijk. Bel direct 088-1881221 voor contact met onze scheidingsadviseur. Wij helpen u graag snel verder bij uw echtscheiding.

4 - Ik heb een hypotheek en ga scheiden. Wat moet er gebeuren?

Veel mensen die gaan scheiden hebben samen een hypotheek. Wanneer u de echtscheiding doorzet is het belangrijk dat er geen losse eindjes zijn wat betreft de financiën. Bel 088-1881221 of ga naar de hypotheek en scheiden pagina.

5 - Wat gaat er gebeuren met mijn pensioen als ik ga scheiden?

Heeft u een pensioen opgebouwd en gaat u scheiden? Dan zijn er verschillende situaties mogelijk. Soms wordt het pensioen wel verdeeld en soms ook niet. Kijk op de pensioen na scheiding pagina voor alle informatie. Komt u er toch niet uit? Bel dan 088-1881221 voor direct contact met een van onze scheidingsexperts.