headerfoto
Wij helpen u graag

Vandaag tot 20:00 bereikbaar.
Snel & Deskundig scheiden
Direct een vrijblijvend gesprek

Afspraak bij u in de buurt

Snel scheiden van uw echtgenoot

Snel scheiden? Een flitsscheiding

Bent u het helemaal zat met uw partner en wilt u direct scheiden? Dan is snel scheiden een optie voor u. Een zogeheten flitsscheiding is niet meer mogelijk, maar het is nog steeds wel mogelijk om snel te scheiden. Hierbij heeft u een echtscheidingsadvocaat nodig die u helpt. Hij of zij zal u helpen met het indienen van het verzoekschrift en hij of zij zal u bijstaan tijdens de gerechtelijke procedure. Wij hebben mannelijke en vrouwelijke advocaten in dienst bij u in de buurt. U kunt een advocaat kiezen die op uw wensen aansluit.

Een flitsscheiding: wat is het en hoe kan ik het goed doen?

Bij een flitsscheiding zet u het huwelijk om in een geregistreerd partnerschap. Vervolgens gaat u naar de notaris toe en hij zal voor u het geregistreerd partnerschap ontbinden. Let op: sinds 2009 is een flitsscheiding niet meer mogelijk. Als u snel wilt scheiden kunt u het beste kiezen voor het snel scheiden pakket bij het Nationaal Scheidingsbureau. Onze echtscheidingsadvocaat zal u met passie en ervaring altijd kunnen helpen.

Als u nu snel wilt scheiden kunt u contact opnemen door te bellen met 088-1881221. Wij zijn zeven dagen per week telefonisch bereikbaar. Ook kunt u het contactformulier invullen. Dan nemen wij binnen 24 uur contact met u op.

Ik wil nu snel scheiden bij het Nationaal Scheidingsbureau

U bent er helemaal klaar met en wilt nu echt zo snel mogelijk scheiden. Een snelle scheiding is natuurlijk mogelijk. Het Nationaal Scheidingsbureau is gespecialeerd in snelle scheidingen en kan u hierbij helpen. Wacht geen seconde langer en bel direct met 088-1881221 voor een vrijblijvend informatiegesprek. Één van onze juridische medewerkers zal u bijstaan tijdens het scheidingsproces. 

Neem gerust contact op

Heeft u een vraag? Bel 088-1881221 of vul het onderstaande contactformulier in.

Onze werkwijze

  1. U heeft besloten snel te gaan scheiden en bent op zoek naar goede hulp bij scheiden. U belt vrijblijvend met onze echtscheidingsadviseurs op telefoonnummer 088-1881221.
  2. Een van onze ervaren adviseurs analyseert samen met u de opties die u heeft om uw echtscheiding zo snel en zo respectvol te laten verlopen.
  3. Nadat alle informatie is verwerkt zullen wij u in contact brengen met de juiste echtscheidingsadvocaat of mediator bij u in de buurt. U kunt ons bovendien 7 dagen per week bereiken mocht u toch nog vragen hebben.

Heeft u een vraag? Bel 088-1881221 of vul het onderstaande contactformulier in.