headerfoto
Wij helpen u graag

Vandaag tot 20:00 bereikbaar.
Betrouwbaar & Ervaren

 Altijd hulp bij echtscheiding

7 dagen per week geopend

Hulp bij scheiding

Heeft u hulp bij echtscheiding nodig? Dat is niet zo vreemd. Een echtscheiding kan een zeer emotioneel en financieel beladen periode zijn. Wanneer U even niet meer weet wat je moet doen bij een echtscheiding staat Nationaal Scheidingsbureau voor u klaar. Wij bieden juridische hulp bij echtscheiding en staan daarnaast voor u klaar om te bemiddelen tussen u en uw partner. Zo laten we het echtscheidingsproces zo soepel mogelijk verlopen. Hulp bij scheiding nodig? Bel 088-1881221 voor vrijblijvend contact een scheidingsexpert. Wij zijn bovendien 7 dagen per week geopend. U staat er niet alleen voor en u bent niet de enige die dit meemaakt. Wij helpen u graag. Bij ons is de hulp bij scheiding zorgvuldig en deskundig.

Zorgvuldige hulp bij echtscheiding

Een echtscheiding is hopelijk niet iets wat vaak in je leven gebeurt. Toch gebeurt het de laatste jaren steeds vaker. Nationaal Scheidingsbureau biedt zorgvuldige hulp bij scheidingsproblemen. Wanneer u en uw partner uit elkaar gaan moet er veel geregeld worden. En dat niet alleen. Alles moet gebeuren binnen heel duidelijke kaders om later niet met problemen opgescheept te zitten. Lukt het bijvoorbeeld niet goed om onderling goed afspraken te maken of is er een probleem met het huis? Over alle zaken moeten goede afspraken worden gemaakt en daarbij is er vaak financiële hulp bij echtscheiding nodig om van de splitsing geen fiasco te maken. Een goed advies doet wonderen. U staat er bij ons nooit alleen voor.

Financiële zaken en kinderen

Bij scheidingszaken ziet het Nationaal Scheidingsbureau vaak dat er kinderen en financiële zaken een belangrijke rol spelen in de echtscheidingsprocedure. Vaak worden er geen goede afspraken gemaakt of worden deze niet goed vastgelegd in een echtscheidingsconvenant. Wat gaat er gebeuren met het kind? Wat gebeurt er met de hypotheek bij een scheiding? Moet er alimentatie betaald worden? Ik heb niet veel geld kan ik dan scheiden? Allemaal zeer relevante vragen die belangrijk zijn als u zich in een scheidingssituatie bevindt. Goede hulp bij scheiding is soms moeilijk te vinden. Wij geloven in een persoonlijke en zorgvuldig aanpak bij uw echtscheiding aanvragen.

hulp bij scheiding

Neem gerust contact op

Heeft u hulp bij scheiding nodig? Heeft u een vraag? Bel 088-1881221 of vul het onderstaande contactformulier in.

Heeft u goede hulp bij scheiding nodig?

Het Nationaal Scheidingsbureau biedt volledige en zorgvuldige hulp bij echtscheiding. Bel 088-1881221 voor direct contact met een van onze echtscheidingsexperts. We zorgen ervoor dat uw scheiding van beide partijen deskundig wordt afgerond zodat iedereen verder kan, inclusief de kinderen.

echtscheidingsadvocaat

psychische hulp bij scheiding

Als u en uw partner uit elkaar gaan kan dit even slikken zijn. Jarenlang hebben jullie alles gedeeld en nu komt daar een einde aan. Loslaten van zo’n groot gedeelte van uw leven is niet gemakkelijk. Vooral als u ook nog kinderen heeft of bijvoorbeeld een gezamelijke hypotheek. Naast juridische hulp bij scheiding kunnen wij u ook in contact brengen met psychische hulp bij scheiding. Omdat er bij een scheiding vaak veel onzekerheid komt kijken is er vaak ook veel angst. Dit komt vaak omdat er veel onwetendheid is over hoe het scheidingsproces in zijn werk gaat. Het Nationaal Scheidingsbureau zorgt ervoor dat alles glashelder wordt uitgelegd. Zo weet u precies wat er gaat gebeuren en kunt u het geheel beter een plek geven. 

Hulp voor kind bij scheiding

Een van de belangrijkste zaken in de scheidingsprocedure is het kind. Nadat jullie uit elkaar zijn dragen jullie nog steeds beide de zorg voor het kind. Het opstellen van een co-ouderschapsplan en een omgangsregeling zijn hierbij van groot belang. Alsmede het regelen van de kinderalimentatie en partneralimentatie. Daarnaast doet het een kind veel als de ouders ineens niet meer bij elkaar zijn, er twee huizen zijn en daarbij soms ook nieuwe mama’s en papa’s. Laat u daarom goed adviseren door een van onze scheidingsexperts. Wij staan voor u klaar wanneer u hulp bij scheiden zoekt.

Neem contact op

Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor advies en hulp bij echtscheiding. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

Werkwijze: Goede hulp bij scheiding

  1. U heeft samen met uw partner of alleen besoten te willen scheiden. U heeft hulp bij uw echtscheiding nodig. U kunt vrijblijvend met onze scheidingsadviseurs bellen op telefoonnummer 088-1881221.
  2. Een van onze ervaren adviseurs analyseert samen met u de opties die u heeft om uw scheiding van tafel en bed zo deskundig en eerlijk te bewerkstelligen.
  3. Nadat alle informatie is verwerkt zullen wij u in contact brengen met de juiste jurist bij u in de buurt. U kunt ons bovendien 7 dagen per week bereiken mocht u toch nog vragen hebben.

Heeft u een vraag? Bel 088-1881221 of vul het onderstaande contactformulier in.