headerfoto
Wij helpen u graag

Vandaag tot 20:00 bereikbaar.

Betrouwbaar & Ervaren

De scheidingsexpert van Utrecht

7 dagen per week geopend

Echtscheidingsadvocaat Utrecht

Een scheiding is niet zomaar een gebeurtenis. Naast de emotionele verwerking moet er ook een zakelijk stuk afgehandeld worden. Echtscheidingsadvocaat Utrecht van het Nationaal Scheidingsbureau helpt u daar graag bij. Door onze vrijblijvende intake en flexibele werkwijze hebben we velen voor u kunnen helpen.

Scheidingsadvocaat Utrecht: Zorgvuldig & Volledig

Als echtscheidingsadvocaat Utrecht maken wij veel mee. Daarnaast zorgen we ervoor dat u echtscheiding aanvragen soepel verloopt. Er komt veel kijken bij een scheiding. Daarom is het belangrijk dat u zichzelf goed informeert over de mogelijkheden en struikelblokken. Gelukkig hebben wij een ruime ervaring in echscheidingen waardoor wij u bij iedere situatie goed kunnen helpen. 

Echtscheiding aanvragen Utrecht

Woont u samen met uw huidige partner in Utrecht? Het Nationaal Scheidingsbureau heeft altijd een goede echtscheidingsadvocaat bij u in de buurt. Ons landelijke netwerk van de beste scheidingsadvocaten doen dagelijks aanvragen voor echtscheidingen. Door onze ruime ervaring in echtscheiding aanvragen kunnen wij iedere situatie goed beoordelen en afhandelen. Uw echtscheiding is bij ons in goede handen.

Hulp bij scheiding Utrecht

Zoekt u gerichte hulp bij uw scheiding in Utrecht? Nationaal Scheidingsbureau heeft jarenlange ervaring met het oplossen van echtscheidingen. Wij zorgen ervoor dat een echtscheiding geen vechtscheiding wordt en laten de beste hulp bij scheiding voor u aandraven. Zoekt u juridische hulp bij scheiding? Het Nationaal Scheidingsbureau is de beste keuze voor elke scheidingssituatie. Woont u in Utrecht en heeft u hulp nodig bij uw echtscheiding? Dan is Nationaal Scheidingsbureau de beste keuze. U wordt altijd geholpen door een behulpzame en ervaren juridisch expert. Vele anderen gingen u voor. Daardoor kunnen wij ook u op de meest passende manier helpen.

echtscheidingsadvocaat utrecht

Neem gerust contact op

Heeft u een vraag? Bel 088-1881221 of neem contact op via het onderstaande contactformulier.

Echtscheidingsadvocaat Utrecht nodig?

Het Nationaal Scheidingsbureau brengt u in contact met de scheidingsadvocaat uit Utrecht die het beste bij u past. Maak gebruik van onze vrijblijvende intake en bel 088-1881221. Onze echtscheidingsexperts leggen het gehele proces tot in detail uit. Zo is alles transparant en kunt u met een gerust gevoel verder. Echtscheidingsadvocaat Utrecht nodig?

echtscheidingsadvocaat

Hypotheek bij scheiding in Utrecht

Bent u van tafel en bed gescheiden dan blijft u nog steeds officieel met elkaar getrouwd. U leeft dan wel niet meer samen maar zijn wel nog steeds officiele partners van elkaar. Zo is het ook mogelijk om later weer bij elkaar terug te komen en het geheel weer terug te draaien. U bent verder niet meer verantwoordelijk voor de schulden die de officiële partner op zich neemt. Wel moet er nog steeds worden voldaan aan de huwelijkse voorwaarden. Er zijn vervolgens een aantal opties wanneer u bent gescheiden van tafel en bed. U kunt de status quo onderhouden of kiezen uit de volgende twee opties.

Alimentatie en scheiding

Als u gaat scheiden kan de situatie zich voordoen dat u kinderen heeft. In dat geval moet er worden nagedacht over de kinderalimentatie. Ook is in veel huwelijken de partneralimentatie van toepassing. Wanneer u de echtscheiding doorzet is het daarom belangrijk om over deze zaken na te denken. Het Nationaal Scheidingsbureau heeft vaker met dit bijltje gehakt en kan u daardoor op de beste manier adviseren.

Onze werkwijze

  1. U wilt graag scheiden en bent op zoek naar  een Echtscheidingsadvocaat in Utrecht. U belt met 088-1881221 en krijgt direct een medewerker aan de telefoon
  2. Echtscheidingsadvocaat Utrecht is ervaren in het afhandelen van echtscheidingen. Een van onze adviseurs neemt alle informatie met u door zodat wij de meest passende scheidingsadvocaat voor u kunnen inschakelen.
  3. Als alle gegevens verwerkt zijn zorgen wij ervoor dat u met de juiste scheidingsadvocaat in Utrecht in contact komt. U kunt ons bovendien 7 dagen per week bereiken mocht u toch nog vragen hebben.

Heeft u een vraag? Bel 088-1881221 of vul het onderstaande contactformulier in.

Echtscheidingsprocedure

Aan elke scheiding zitten veel haken en ogen. Het is daarom belangrijk dat de scheidingsprocedure goed doorlopen wordt. Door middel van onze unieke checklist wordt aan alles gedacht. Door onze jarenlange ervaring zorgen we ervoor dat uw echtscheiding tot in de puntjes afgehandeld wordt. Zo laten we geen steken vallen en zijn er geen “losse eindjes” bij het afhandelen van uw echtscheiding. Echtscheidingsadvocaat Utrecht zorgt altijd voor de juiste afhandeling van uw echtscheidingszaak.

Kinderen en scheiden

Woont u in Utrecht en heeft u kinderen? Bij een echtscheiding met kinderen komen een aantal thema’s vaker terug. Zo moet er na de scheiding wellicht kinderalimentatie betaald worden. Ook is het goed voor om goede afspraken te maken wanneer jullie de kinderen zien. Afspraken kunnen worden vastgelegd in een echtscheidingsconvenant zodat voor beide partijen alle zaken duidelijk zijn. Echtscheidingsadvocaat Utrecht helpt je graag bij de gehele scheidingsprocedure.

    Neem contact op

    Echtscheidingsadvocaat Utrecht is 7 dagen per week bereikbaar. Wilt u uw scheiding laten regelen? Bel voor een vrijblijvend gesprek.