headerfoto
Wij helpen u graag

Vandaag tot 20:00 bereikbaar.

 Amsterdam en omgeving

Vrijblijvend adviesgesprek

7 dagen per week geopend

Echtscheidingsadvocaat Amsterdam

U en uw partner zijn al jarenlang samen. Toch hebben jullie besloten te gaan scheiden. Een echtscheiding is niet zomaar iets en moet zorgvuldig worden afgerond. Echtscheidingsadvocaat Amsterdam helpt je hier graag bij. Het nationaal scheidingsbureau biedt hulp bij scheiden. Wilt u uw echtscheiding aanvragen maar weet u niet waar u moet beginnen. Wij helpen u graag van a tot z. Bel 088-1881221 voor direct contact met een van onze medewerkers.

Echtscheiding aanvragen Amsterdam

Woont u in of rondom Amsterdam en wilt u u uw scheiding aanvragen? Dit doen wij dagelijks. Echtscheidingsadvocaat Amsterdam helpt u niet alleen bij de gerechtelijke procedure maar ook met advies bij uw scheiding. Heeft u bijvoorbeeld een hypotheek of kinderen? Dan kan het goed zijn om een aantal voorzorgsmaatregelen te nemen. U kunt met ons contact opnemen voor de beste scheidingsadvocaat van Amsterdam.

Hulp bij scheiden

Het Nationaal Scheidingsbureau helpt mensen die gaan scheiden met het regelen van alle mogelijke facetten die bij een echtscheiding komen kijken. In welke situatie bevindt u zich nu? Bent u gehuwd in gemeenschap van goederen of huwelijkse voorwaarden? Onze scheidingsadviseurs helpen u graag. Wilt u hulp bij scheiden of heeft u een vraag? U kunt onze scheidingsadviseurs 7 dagen in de week bereiken op 088-1881221.

Echtscheidingsprocedure starten

Een echtscheiding is niet in één dag voltooid.  Hoe lang duurt een scheiding? Alhoewel er mogelijkheden zijn om snel te scheiden duurt een echtscheiding toch vaak een paar maanden. Dit heeft vaak te maken met afspraken die tussen de beide partners moeten worden gemaakt. Het Nationaalscheidingsbureau helpt graag om deze afspraken zo goed mogelijk te laten verlopen voor beide partijen. Zo kunnen jullie beiden na de scheiding spoedig door met jullie leven. Nationaal Scheidingsbureau heeft jarenlange ervaring in het begeleiden van partners in het scheidingstraject.

echtscheidingsadvocaat Amsterdam

Neem gerust contact op

Heeft u een vraag? Bel 088-1881221 of vul het onderstaande contactformulier in.

Echtscheidingsadvocaat Amsterdam nodig?

Het Nationaal Scheidingsbureau is dé expert op het gebied van scheiden in Amsterdam. Onze deskundige adviseurs weten precies wat de voordelen en nadelen zijn van uw specifieke situatie. Bel 088-1881221 voor direct contact met een van onze echtscheidingsexperts.

echtscheidingsadvocaat

Scheiden en de hypotheek

Wanneer u samen een hypotheek heeft op het huis kan dit gevolgen hebben wanneer u gaat scheiden. Als u getrouwd bent in gemeenschap van goederen wordt bij de echtscheidingsprocedure de inboedel verdeeld. De boedelverdeling moet in goede samenspraak gebeuren. De hypotheek kan op 1 naam worden gezet. Ook kan er voor worden gekozen om het huis te verkopen als oversluiten niet mogelijk is.

Kinderen en scheiden

Wanneer u kinderen heeft en een echtscheiding wilt gelden er andere regels. Zo moet er een ouderschapsplan worden opgesteld waarin onder andere de omgangsregeling is opgenomen. Ook moet er wellicht kinderalimentatie worden betaald. Heeft u vragen over hoe een scheiding in zijn werk gaat. De oplossing is vrijblijvend echtscheidingsadvocaat Amsterdam bellen op 088-1881221.

  Neem contact op

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar in Amsterdam. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

  Betrouwbaar & Ervaren
  Altijd goed geregeld
  Transparant & Deskundig

  Onze werkwijze

  1. U woont in Amsterdam en heeft besloten om uit elkaar te gaan. U kunt vrijblijvend met onze scheidingsadviseurs bellen op telefoonnummer 088-1881221.
  2. Een van onze ervaren adviseurs analyseert samen met u de opties die u heeft om uw echtscheiding voort te kunnen zetten. Zo kunt u op dejuiste manier weer verder met uw leven.
  3. Nadat alle informatie is verwerkt zullen wij u in contact brengen met de juiste jurist bij u in de buurt. U kunt ons bovendien 7 dagen per week bereiken mocht u toch nog vragen hebben.

  Heeft u een vraag? Bel 088-1881221 of vul het onderstaande contactformulier in.

  Scheiden en Alimentatie

  Als u gaat scheiden dient er er rekening mee te houden dat er waarschijnlijk alimentatie betaald moet worden. Veelal gaat het om partneralimentatie. Heeft u ook kinderen dan is er wellicht sprake van kinderalimentatie. Echtscheidingsadvocaat Amsterdam weet waar u op moet letten. De alimentatie is er voor bedoeld om je partner of kinderen te steunen wanneer jullie uit elkaar gaan. Dit hebben jullie tijdens de plechtigheid aan elkaar beloofd. Hoe hoog de alimentatie is en of er alimentatie betaald moet worden kan per sitatie verschillen. Bel 088-1881221 voor alle informatie.

   

  Scheidingsadvocaat Amsterdam

  Het Nationaal Scheidingsbureau is opgezet om zoveel mogelijk mensen te helpen in hun scheidingstraject. Wij kunnen voor iedere situatie samen de beste keuze maken die bij u past. Een passende keuze hangt volledig af van de haken en ogen van uw omstandigheden. Echtscheidingsadvocaat Amsterdam helpt je graag bij uw vragen over scheiden. Ook wanneer u het even niet meer ziet zitten kunt u terecht bij onze scheidingsadviseurs. Door de vakkennis en ervaring weten wij hoe zwaar deze periode voor u kan zijn. U mag ons 7 dagen in de week bellen voor hulp bij scheiding.