headerfoto
Wij helpen u graag

Vandaag tot 20:00 bereikbaar.
Betrouwbaar & Ervaren

Vrijblijvend adviesgesprek

7 dagen per week geopend

Duurzaam scheiden

Wat is duurzaam scheiden? Er zijn twee betekenissen van dit woord. Ten eerste heb je de juridische betekenis, hoe ziet de belastingdienst jullie wanneer je duurzaam bent gescheiden? Ten tweede heb je de menselijke kant van een duurzame scheiding. Wat is het verschil tussen beide definities en waar moet u op letten als u duurzaam gaat scheiden? Het Nationaal Scheidingsbureau helpt u hierbij. Bel 088-1881221 voor een vrijblijvend juridisch advies. Wij helpen u om duurzaam te scheiden. Zo kunt u op harmonieuze wijze uit elkaar gaan. Dit is fijner voor iedereen die erbij betrokken is. Zowel voor uzelf, uw partner als voor uw kinderen.

De juridische en fiscale kant bij een duurzame scheiding

Wat betekent het voor de belastingdienst om duurzaam gescheiden te leven? Dit betekent dat je niet meer samenwoont, maar nog wel elkaars fiscale partner blijft. Je zult dus elk jaar nog samen de belastingaangifte moeten doen. 

De menselijke kant bij een duurzame scheiding

Zeker niet minder belangrijk is de menselijke kant. In de ideale situatie gaat u harmonieus uit elkaar met uw partner. In de realiteit blijkt dit helaas vaak anders te zijn. Dan heeft u toch nog constant ruzie met uw partner. Meestal gaat dit dan over de gemaakte afspraken bij de scheiding. Bijvoorbeeld over de partneralimentatie of over de omgangsregeling met de kinderen.

Hoe kunt u dit nou het beste oplossen? In eerste instantie heeft u natuurlijk geprobeerd dit samen met uw partner op te lossen. Wanneer dit niet gelukt is gelukt kunt u het beste hulp inschakelen van buitenaf. In dit soort gevallen is een advocaat-mediator meestal de beste optie. Neem contact op met het Nationaal Scheidingsbureau om de beste advocaat-mediator voor u te vinden.

duurzaam scheiden

Neem gerust contact op

Heeft u een vraag over duurzaam scheiden? Bel 088-1881221 of vul het onderstaande contactformulier in.

Gaat u duurzaam scheiden?

Het Nationaal Scheidingsbureau is dé specialist op het gebied van duurzaam scheiden. De zorgvuldige methoden die wij dagelijks toepassen zorgen ervoor dat de echtscheidingsprocedure zo goed mogelijk verloopt. Wat zijn de voor- en nadelen van duurzaam scheiden? Bel 088-1881221 voor direct contact met een van onze echtscheidingsexperts.

echtscheidingsadvocaat

In goed overleg uit elkaar

In de ideale situatie gaat u in goed overleg uit elkaar. U bent het er samen over eens dat het niet meer werkt en dat jullie er beter mee kunnen stoppen. Jullie hebben geen constante ruzie en kunnen nog wel gewoon met elkaar praten. Het is dan aan te raden om een gezamenlijke advocaat in te huren. Jullie kunnen dan in overleg te juiste afspraken maken en op harmonieuze wijze uit elkaar gaan. Dit is voor alle partijen de beste oplossing. Wilt u een goede advocaat of advocaat-mediator inschakelen om u te helpen bij uw echtscheiding? Het Nationaal Scheidingsbureau heeft de besten voor u beschikbaar.

Duurzaam gescheiden leven

Wanneer u en uw echtgenoot niet meer samenwonen en deze situatie ook zo bedoeld is spreekt men van duurzaam gescheiden leven. Pas wanneer de situatie definitief is heet dit duurzaam gescheiden leven. De volgende stap is doorgaans een verzoek tot scheiding van tafel en bed. Als het ware maakt u de situatie waarin u duurzaam gescheiden leeft officieel. Leeft u duurzaam gescheiden met uw echtgenoot en wilt u zich laten bijstaan door een professionele en gelicenseerde echtscheidingsadvocaat? Neem dan contact op door te bellen naar 088-1881221 of door het contactformulier in te vullen.

Eerlijke tarieven bij een duurzame scheiding

Een scheiding is al vervelend genoeg zonder dat je je daarbij scheel betaald aan een echtscheidingsadvocaat. Daarom hanteert het Nationaal Scheidingsbureau eerlijke en redelijke tarieven. In vergelijkingen met andere echtscheidingsadvocaten zijn wij gemiddeld 20 tot 70% goedkoper. Een echtscheiding kan tegenwoordig best betaalbaar zijn. Laat u niet in de maling nemen door torenhoge tarieven. Neem nu direct contact op met het Nationaal Scheidingsbureau voor een vrijblijvend advies. Bel 088-1881221 om in contact te komen met onze juridische intakebalie. Wij staan u direct te woord. Zeven dagen per week zijn wij geopend.

  Neem contact op

  Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar voor advies bij uw echtscheiding. Bel ons voor een vrijblijvend gesprek.

  Onze werkwijze

  1. Uw wilt duurzaam scheiden en bent op zoek naar een goede bemiddelaar of echtscheidingsadvocaat. Bel voor een vrijblijvend intakegesprek op 088-1881221.
  2. U heeft direct contact met een van onze ervaren en betrokken medewerkers. Zij leggen u uit wat de volgende stappen zijn bij duurzaam scheiden en vragen wat details van u.
  3. Door de informatie die u ons geeft kunnen we u snel in contact brengen met de meest passende match. U kunt ons bovendien 7 dagen per week bereiken mocht u toch nog vragen hebben.

  Heeft u een vraag? Bel 088-1881221 of vul het onderstaande contactformulier in.